(Foto, video) Veaceslav Platon, implicat într-un accident rutier în centrul Capitalei. Primele imagini de la fața locului

Un accident rutier s-a produs acum câteva minute în centrul Capitalei, în apropierea sediului Centrului Național Anticorupție.Potrivit unor martori oculari, în accident ar fi implicat și Veaceslav Platon, relatează cotidianul.md

Solicitată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic a declarat că accidentul s-a produs la ora 12:40.

„Un Volkswagen și un Mercedes s-au tamponat pe bulevardul Ștefan Ștefan cel Mare și Sfînt. În urma impactului nicio persoană nu a avut de suferit”, a declarat ofițera de presă a Polițeiei Capitalei.

Unii martori oculari susțin că vinovat de accidentul rutier ar fi Veaceslav Platon. Acesta ar fi încercat să treacă peste linia dublă continuă.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Вячеслав Платон, которого недавно выпустили из тюрьмы по делу о краже миллиарда, спровоцировал аварию перед зданием суда, после того, как пересёк двойную сплошную.

Gepostet von Кишинёв в теме am Mittwoch, 15. Juli 2020

Amintim că la data de 15 iunie, Veaceslav Platon a fost eliberat din Penitenciarul nr. 13, după ce magistrații Judecătoriei Ciocana au admis demersul de suspendare a executării pedepsei, depus de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture