Grădiniță bombardată în Ucraina! Copiii se aflau în interior. Două educatoare au fost rănite

0

Un obuz al separatiştilor pro-ruşi  a lovit, în dimineața zilei de joi, 17 februarie, o grădiniţă în care se aflau copii din localitatea Stanţia Lugansk. Bombardamentul a avut loc la ora 9:00, iar clădirea a fost avariată, scrie tv8 cu referire la presa străină.

Situaţia de la graniţele Rusiei poate exploda în orice moment, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kemlinului.

Grădinița a nimerit sub focul artileriei separatiştilor din Donbas, după un schimb de focuri început în această dimineaţă între separatişti şi forţele guvernamentale.

Două dintre cadrele didactice au fost rănite la nivelul capului. La faţa locului s-au deplasat serviciile de urgenţă şi au reuşit să evacueze în siguranţă copiii.   Alte surse spun că trei persoane au fost rănite în urma bombardamentelor – un paznic, o îngrijitoare şi o educatoare. Bombardarea satului a durat aproximativ patruzeci de minute.

Răniţii au fost duşi la spital, oamenii sunt în stare de şoc. Nu există răniţi printre copii pentru că proiectilul a lovit sala de muzică, unde nu se ţineau cursuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture