Guvernul SUA, prin intermediul Ambasadei SUA la Chișinău, a oferit Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, un lot de tehnică de calcul

Asistența oferită de-a lungul timpului de Departamentul de Stat al SUA este una semnificativă pentru Poliția Națională, care a contribuit esențial la dezvoltarea capacităților instituționale ale subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției.

0
Porivit unui comunicat emis de Poliția Republicii Moldova  un lot de tehică de calcul a fost oferit pentru Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, din partea  Guvernului Statelor Unite ale Americii, prin intermediul Ambasadei SUA la Chișinău.
Valoarea donației constituie peste 23 de mii de dolari. Aceasta conține dulapuri metalice pentru depozitarea documentelor, computere, imprimante multifuncţionale şi dispozitive de stocare a informaţiei.
În cadrul evenimentului a fost prezent și , șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, care a adus mulțumiri Ambasadei SUA pentru donația oferită, menționând că, acest lot de tehnică de calcul este extrem de necesar pentru instituție și va fi repartizat polițiștilor pentru îmbunătățirea condițiilor de serviciu.
Menționăm faptul că asistența dealungul timpului care este oferită de Departamentul de Stat al SUA este una semnificativă pentru Poliția Națională, care a contribuit esențial la dezvoltarea capacităților instituționale ale subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture