În 19 sate din raioanele de centru și sud s-au produs deconectări de lumină

Până la ora 9:00, în 19 sate din raioanele de centru și sud (Strășeni, Orhei, Călărași, Nisporeni, Căușeni, Vulcănești, Cimișlia) s-au produs debranșări de la energia electrică. Anunțul a fost făcut de compania Premier Energy, pe 12 februarie. 

Vremea neprielnică, cu precipitații mixte sub formă de ploaie cu trecere în ninsoare, izolat puternică și intensificări ale vântului de până la 17-22 m/s, a cauzat probleme de furnizare a energiei electrice. Potrivit unui comunicat de presă, fenomenele s-au amplificat începând cu ora 02:00 din noaptea de vineri, 12 februarie, transmite NewsMaker.md.

Până la ora 9:00, în 19 sate din raioanele de centru și sud (Strășeni, Orhei, Călărași, Nisporeni, Căușeni, Vulcănești, Cimișlia), sub influența vântului puternic, local, s-au produs deconectări neprogramate.

Echipele de intervenție operativă se află în teren și întreprind măsurile necesare de restabilire a furnizării energiei electrice.

Avertizarea de „cod galben” de schimbare bruscă a vremii va fi în vigoare până pe 17 februarie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture