În ajunul noului an Olimpieț premiază cei mai buni sportivi

207

În centrul sportiv pentru adolescenți din Bălți, „Olimpieț” a fost sărbătorit Anul Nou.  Au fost decernați cei mai buni elevi în funcție de rezultatele acumulate pe parcursul sezonului sportiv.

Pentru mulți băieți, el  a fost doar încordat, dar și reușit. Tinerii au devenit câștigători ai turneelor internaționale și naționale. Viața pentru elevii Centrului Olimpieț este în sport. Băieții au de la cine să învețe. Maeștrii în sport, antrenori, părinți, prieteni, precum și Moș Crăciun și colectivele de  creație ale orașului Bălți au felicitat tineri sportivi.

Elevii Centrului sportiv Olimpieț au auzit în cadrul evenimentului o mulțime de cuvinte călduroase de la cei care î-i instruiesc și î-i ajută să cucerească succesul.

Copiii au remarcat că sportul le aduce numai bucurie, că nu au frică de dificultăți și obstacole. Ei au  mulțumit tuturor celor, care î-i susțin.

La eveniment a venit și un culplu proaspăt căsătorit, care s-au cunoscut la un antrenament din clubul Olimpieț. Pentru ei, boxul a devenit un sport care i-a unit, și a dat naștere unei noi familii.

Elevii  gimnaziului nr. 9 au interpretat colinde și cântece de Revelion pentru toată lumea.

Tradițional, Moș Crăciun le-au oferit tinerilor sportivi surprize dulci și jucării plușate. Sărbătoarea a fost organizată de Centrul Olimpieț cu sprijinul Primăriei și a Federației de Box din Bălți.

În ajunul noului an Olimpieț premiază cei mai buni sportivi

În ajunul noului an Olimpieț premiază cei mai buni sportivi

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 24. Dezember 2019

Cmentariile sunt închise