În regiunea din stânga Nistrului sunt internate cu suspecție la coronavirus peste 80 de persoane din 8 localități. Printre acestea și un bebeluș de o lună

Peste 80 de persoane din regiunea transnistreană sunt internate în Spitalul raional din Slobozia, cu suspecție la coronavirus. Printre acestea sunt și 12 copii, cu vârstele cuprinse între o lună și jumătate și 14 ani, transmite Novostipmr.com.

Potrivit datelor prezentate ieri, la ora 21.00, în secția de boli infecțioase a Spitalului raional din Slobozia erau internate 86 de persoane, printre care și 12 copii, cu vârsta de la 0 până la 14 ani.

Toți cei internați au simptome specifice Covid-19: febră și tuse. Persoanele au fost transportate la spital din 8 localități, majoritatea fiind din orașele Tiraspol și Tighina.

De asemenea, în spital este internat și un copil de un an și jumătate, dintr-un sat din raionul Căușeni, care se afla în regiune atunci când s-a simțit rău.

Pacienții sunt monitorizați de medici.

Potrivit ultimelor informații, prezentate de ministra Sănătății, 16 persoane din regiunea din stânga Nistrului sunt testate pozitiv la Covid-19. Surse din regiunea transnistreană anunță, însă, despre 18 persoane infectate.

Sursa: unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture