Încă o companie a scumpit peste noapte benzina și motorina

Încă o rețea de benzinării a scumpit carburanții. Rompetrol a afișat noi prețuri, cu peste 20 de bani pe un litru. Astfel, benzina Efix costă 20.95 lei un litru, iar benzina A 95 – 20.60 lei per litru. Motorina costă 17.45 per litru, transmite deschide.md.

Amintim că acum câteva zile în cadrul unei ședințe publice în regim online a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a fost aprobată Metodologia de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.

Documentul reglementează modul de formare a prețurilor de comercializare a produselor petroliere principale și a gazului lichefiat în strictă conformitate cu prevederile stabilite în Legea nr. 54/2021 pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere nr.461/2001 (Monitorul Oficial al RM nr. 117-121 art. 129 din 14.05.2021).

Foto: deschide.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture