Începând de azi șoferii pot suna la serviciul ASD, pentru a afla care este starea drumului pe timp de iarnă

Serviciul în regim non-stop al Administraţiei de Stat a Drumurilor va fi activ până la 15 martie 2022.

0

Începând de azi, 22 noiembrie,în regim neîntrerupt funcționează  serviciul Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) de informare operativă privind condiţiile de circulaţie rutieră în perioada de iarnă, transmite ipn.md.

În contextul dat numerele active la care pot suna șoferii sunt: (022)22-55-30(022)74-89-61+373 60 477 117. Sergiu Căpățână, consultant la serviciul operativ din cadrul ASD, a precizat pentru IPN că la aceste numere de telefon vor putea apela cetățenii, participanți la trafic, care au depistat porțiuni de drum cu lunecuș, de exemplu. Mai mult decît atât în acest caz, este informat șeful de sector de la ASD și pe porțiunea respectivă a drumului va fi  presărată cu material antiderapant.

 „În fiecare an, în perioada rece, Administrația de Stat a Drumurilor creează acest serviciu în regim non-stop, pentru a monitoriza rețeaua de drumuri, care este gestionată de ASD și pentru a menține circulația neîntreruptă pe aceste rețele de drumuri. Orice participant la trafic poate să apeleze la cele trei numere de telefon”, a notat Sergiu Căpățână.  

Menționăm fatul că serviciul în regim non-stop al Administraţiei de Stat a Drumurilor va fi activ până la 15 martie 2022.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture