Intervenție aero-medicală SMURD la Ocnița. Pacient transportat la Chișinău

Bărbatul a fost preluat de la spitalul raional și transportat în siguranță pe calea aerului fiind monitorizat permanent de paramedicii SMURD.

0

Un echipaj aero-medical SMURD Iași a efectuat o intervenție pentru a transporta un pacient din orașul Ocnița spre municipiul Chișinău, în după amiaza zilei de 10 noiembrie.  Echipajul aero-medical SMURD a intervent în ajutorul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care a suportat un traumatism cranio- cerebral. 

Bărbatul a fost preluat de la spitalul raional și transportat în siguranță pe calea aerului fiind monitorizat permanent de paramedicii SMURD. În timpul zborului bărbatul în stare stabilă nu a suferit complicații. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din capitală de unde pacientul a fost preluat și transportat de Serviciul Republican Aviasan la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare investigații și îngrijiri medicale.

Menționăm faptul că conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021 aceasta este a unsprezecea intervenție aero – medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture