Locuitorul mun.Chișinău susține că a fost amendat pe nedrept pentru încălcarea restricțiilor de mișcare

Un bărbat din Chișinău spune că a fost amendat pe nedrept pentru pretinsa încălcare a restricțiilor de mișcare impuse din cauza epidemiei. Potrivit Ziarului de Gardă, bărbatul de 41 de ani din sectorul Botanica spune că a primit amendă de peste 22 de mii de lei pentru o plimbare într-o pădurice de la marginea orașului, de la niște polițiști care au folosit împotriva lui dispoziția învechită, aceea care interzicea orice ieșire în parcuri sau păduri.

La ora când a fost amendat, spune bărbatul care nu vrea să-și dezvăluie identitatea, era deja în vigoare măsura care spunea că nu e voie să te plimbi în grupuri mai mare de trei persoane – or el era singur. Ziarul de Gardă scrie că luni, 13 aprilie, bărbatul a contestat procesul-verbal prin care a fost sancționat și susține că dacă îi va fi respinsă contestația va merge „în următoarea instanță și tot așa până la urmă”.

Sursa: moldova.europalibera.org

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe