LONDRA CONCUREAZĂ CU DISNEYLAND PARIS

Londra concurează cu Disneyland Paris și construiește propriul parc tematic.La sud-est de Londra, pe malul Tamisei, se construiește parcul tematic London Paramount Entertainment Resort, a cărui inaugurare este prevăzută pentru 2021 și unde filme ca “Star Trek” sau “Nașul” vor avea spațiul lor.

London Paramount Entertainment Resort va oferi o amplă gamă de distracții în aer liber sau în spații acoperite, înconjurate de cafenele, baruri și restaurante, notează Agerpres.

Printre zonele sale tematice se numără “Adventure Isle” (Insula Aventurii), “Land of Legends” (Tărâmul Legendelor), “Cartoon Circus” (Circul desenelor animate), “Port Paramount” (Portul Paramount).

Este prevăzută și construcția unui spațiu care va găzdui ample spectacole, conferințe, expoziții și evenimente muzicale și sportive. Va exista și un teatru, care va putea primi 1.500 de persoane.

London Paramount Entertainment Resort va avea, în plus, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa, scrie rtv.net.

Pentru a facilita cazarea, se construiesc hoteluri cu un total de 5.000 de dormitoare.

Proiectul ar urma să creeze până la 27.000 de locuri de muncă. Inițiatorii se așteaptă să primească 15 milioane de vizitatori pe an.

sursa realitatea.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture