Maia Sandu convoacă o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate

Președintele Maia Sandu convoacă o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate pentru ziua de vineri, 26 februarie. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Administrației prezidențiale, scrie deschide.md.

Mâine, 26 februarie, începând cu ora 11.00, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate, în cadrul căreia vor fi discutate mai multe subiecte, inclusiv privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. După încheierea ședinței, la ora 14.00, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va susține un briefing”, se menționează în anunț.

De precizat că este a doua ședință a CSS după ce Maia Sandu a preluat mandatul de președinte al R.Moldova. Prima ședință a avut loc la data de 26 ianuarie 2021. Atunci, conducerea statului a discutat mai multe subiecte, printre care delapidările din bugetul public, înstrăinarea voluntară a proprietăților statului, lipsa de independență a justiției, persecutarea primarilor pe motive politice și incapacitatea instituțiilor abilitate cu identificarea și combaterea marii corupții.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture