Ministerul Educației va oferi diplome de BAC chiar și restanțierilor

În contextul evoluției situației epidemiologice din Republica Moldova, urmare a răspândirii infecției virusului COVID-19, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a transmis Guvernului un proiect de lege cu privire la modificarea Legii nr.71 din 21 mai 2020 privind anularea examenelor naționale de absolvire a programelor de studii în învățământul general, sesiunea de examene 2020.

Documentul prevede eliberarea diplomei de bacalaureat, fără organizarea examenului, pentru restanțierii din anii precedenți, persoanele care au finalizat programa de liceu în instituțiile de învățământ superior și persoanele care au solicitat susținerea examenului de bacalaureat în regim de externat, care s-au înscris, în termenele stabilite, pentru a susține examenul de bacalaureat în sesiunea de examene 2020 și au finalizat programa de liceu cu medii anuale la disciplinele școlare și media generală mai mari sau egale cu „5” (cinci).

Sursa: deschide.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture