Natalia Ursachi, grațiată, s-a adresat Maiei Sandu: Vă rămân profund recunoscătoare

0

Natalia Ursachi, mamă a cinci copii, recent grațiată, a expediat o scrisoare președintei Maia Sandu, în care îi mulțumește pentru că a găsit timpul și resursele sufletești necesare pentru a-i soluționa cazul, în ciuda tuturor piedicilor care au existat, transmite IPN.

“Bucuria de a-mi revedea copilașii nu poate fi descrisă în cuvinte. Fetița cea mai mică avea două luni când am fost dusă la închisoare, iar acum are aproape doi anișori. Am plâns ore întregi când am ajuns acasă. Este greu să vă descriu în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc acum, însă mă bucur enorm că pot fi din nou alături de copiii mei, pe care îi iubesc ca pe ochii din cap”, menționează Natalia Ursachi în scrisoarea de mulțumire.

Femeia spune că va depune toate eforturile pentru a-i întreține pe cei cinci copii, dar și pentru a întoarce datoria părții vătămate în dosarul în care a fost condamnată.

Natalia Ursachi a ajuns la închisoare după ce a contractat un credit, pentru a cumpăra o mașină, pe care nu l-a putut întoarce. Cei cinci copii ai săi au rămas în grija bunicii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture