Noapte albă pentru polițiști din cauza precipitațiilor, căzute pe întreg teritoriul țării

0

Noapte albă pentru polițiști. Pe întreg teritoriul țării au fost implicate 59 de automobile ale Inspectoratului Național de Securitate și 122 de polițiști, care au monitorizat situația și au intervenit în ajutorul conducătorilor auto, căzuți în impas. Într-un filmuleț video, poliția R.Moldova a împărtășit câteva din intervențiile oamenilor legii pe parcursul nopții. 

În prezent mai multe echipaje ale poliției monitorizează situația pe traseele din țară și sunt gata să intervină în ajutor dacă vă aflați în dificultate. Drumuri blocate nu avem.

În raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, deși au fost presărat material antiderapant, în unele porțiuni de drum persistă ghețuș.
Oamenii legii vă îndeamnă  îndemnă conducătorii auto să circule cu prudență pentru a evita incidentele neplăcute.
Totodată, șoferilor li se reamintește să nu pornească la drum dacă nu au echipat autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să conducă cu viteză redusă, să verifice starea frânelor și să nu uite că autovehiculul trebuie dotat cu lanţuri antiderapante, lopată, racletă şi sac cu nisip.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture