O moldoveancă, stabilită în Italia, găsită într-o baltă de sânge

236

O moldoveancă de 33 de ani, stabilită cu traiul în comuna Francavilla al Mare, Italia, a fost internată în stare gravă la spitalul din orașul Chieti, după ce a fost înjunghiată de un albanez de 28 de ani, transmite TV8.md.

Presa italiană scrie că totul s-a întâmplat în apropiere de stadionul Valle Anzuca din comuna Francavilla al Mare. Potrivit polițiștilor italieni, bărbatul era îndrăgostit de femeie și a dorit să intre în casa acesteia, însă ea i-a interzis să pășească pragul casei. După ce a primit refuz, bărbatul a sărit gardul și a pătruns totuși în curte. În plină furie, albanezul ar fi înjunghiat-o pe femeie de 12 ori în abdomen și piept.

Victima a fost salvată de câinele din curtea casei. Patrupedul s-a năpustit asupra agresorului, l-a mușcat de mâini și l-a rănit în regiunea capului.

Potrivit sursei citate, la scurt timp la fața locului a venit ambulanța. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge. Moldoveanca a fost internată în spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Albanezul a aruncat cuțitul în curtea casei și a încercat să fugă de la fața locului. Totuși, bărbatul a fost arestat de polițiștii italieni și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

O moldoveancă, stabilită în Italia, găsită într-o baltă de sânge

O moldoveancă, stabilită în Italia, găsită într-o baltă de sânge

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 4. September 2019

Cmentariile sunt închise