O renumită street artistă din R. Moldova a vernisat într-o faimoasă galerie din Paris

0

Street artista din Republica Moldova Izzy Izvne a vernisat o operă a sa într-o faimoasă galerie din Paris. Aceasta la rândul său a scris pe rețelele sociale că pictura poate fi văzută la expoziția din Centre D’art Bonneuil până la sfârșitul lunii ianuarie, transmite agora.md.

Artista a menționat că în cadrul expoziției a fost expusă opera sa preferată.

Chiar sper că nimeni nu va cumpăra această pânză și se va întoarce acasă. Unele lucruri din viața noastră sunt mai profunde decât oamenii cu universul lor sărac”, a notat street artista pe pagina sa de instagram.

Reamintim faptul că la începutul lunii iunie 2019, artista a reprezentat țara noastră la Festivalul Internațional de picturi murale „Grenoble Street Art Fest” din Franța. Tânăra a pictat un mural, în propriul său stil, pe peretele unei clădiri de șapte etaje.

În decembrie 2019, Izzy Izvne a pictat parcul de troleibuze nr.1 de la Buiucani. Acesta a fost decorat în nuanțe de albastru, oranj și roșu.

Menționăm că Inna Jeleascova sau cum îi place să se prezinte, Izzy Izvne a fost singura artistă din Republica Moldova care a fost inclusă, în anul 2014, în cartea „100 de artiști de graffiti din Europa”.

Artista face graffiti de la sfârșitul anului 2011. Aceasta a început cu cel mai simplu graffiti, iar cu timpul acest tip de artă a devenit  principala sa activitate și sursă de venit.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture