Oamenii de afaceri români au creat peste 8 mii de locuri de muncă în Republica Moldova

Oamenii de afaceri români au creat peste 8 mii de locuri de muncă în Republica Moldova şi în doi ani au făcut învestiţii de peste 120 de milioane de euro.

Asociaţia Investitorilor din România în Republica Moldova are acum din ce în ce mai mulţi membri iar la doi ani de la înfiinţare vorbim deja de o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro, relatează independent.md.

Expertiza şi experienţa pe care o are România în procesul de integrare europeană sunt aduse în Republica Moldova de către oamenii de afaceri de peste Prut. În urmă cu doi ani, 12 companii au înfiinţat o asociaţie a investitorilor români. Acum sunt 31 de membri.

Un centru de analize medicale înfiinţat cu capital românesc are deja 8 ani de activitate. Produsele aduse din România se bucură de popularitate printre consumatorii basarabeni. Iar cel mai important beneficiu este că deţin cel mai înalt certificat de calitate.

Asociaţia a fost înfiinţată la iniţiativa ambasadorului României la Chişinău, Excelenţa Sa Daniel Ioniţă. Se oferă o asistenta constantă investitorilor care au deja afaceri deschise în Republica Moldova sau doresc sa îşi deschidă una nouă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture