Peste 80% din angajații IGPF s-au vaccinat împotriva COVID-19

0

Peste 80% din numărul angajaților Poliției de Frontieră și-au administrat vaccinul împotriva COVID-19, iar 102 polițiști de frontieră s-au imunizat și cu a treia doză de vaccin. Odată ce în Republica Moldova s-a decis administrarea dozei booster, IGPF informează că sunt așteptați la centrele medicale ale Poliției de Frontieră, din sediul central Chișinău, cât și în cele teritoriale (Ungheni, Cahul, Ștefan Vodă, Edineț) toți polițiștii de frontieră și membrii familiilor acestora, inclusiv cei care au fost vaccinați peste hotarele țării, transmite Știri.md.

Totodată, a fost reluată activitatea echipajelor mobile de vaccinare împotriva COVID-19.

Acestea se vor deplasa în subdiviziunile de frontieră pentru a administra vaccinul doritorilor și, repetat, vor comunica cu polițiștii de frontieră despre importanța imunizării pentru sănătatea proprie.

Astăzi, 5 ianuarie, un echipaj mobil de vaccinare se va afla la Ungheni.

Poliția de Frontieră menționează că toți cei care administrează vaccinul au dreptul la două zile libere plătite pentru fiecare doză de vaccinare COVID-19.

În prezent, în cadrul Poliției de Frontieră sunt disponibile două tipuri de vaccin: Pfizer și Moderna.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture