„Poate fi primul caz de deces de Covid-19 in RM”: barbat, gasit mort in apartamentul

Medicul, Mihai Stratulat, sustine ca barbatul care a fost gasit mort in propriul apartament nu ar fi murit din cauza unei supradozei de substante narcotice, dar ar putea fi primul deces din cauza coronavirusului din Republica Moldova.

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, Mihai Stratulat, a scris ca barbatul a revenit recent din Italia, aflandu-se in acelasi avion cu prima femeie infectata cu coronavirus, cursa Milano-Chisinau.

Mihai STRATULAT, MEDIC: „Poate fi primul caz de deces de Covid-19 in RM.

Din cate cunosc eu, acest tanar decedat, s-a aflat in aceasi aeronava Wiizair, cursa Milano-Chisinau, cu care a calatorit si prima pacienta diagnosticata cu Covid-19 in RM, iar membrii familiei prezinta febra si tusa, deci ar putea fi bolnavi de Coronavirus.

Apropo, narcomanii sunt la fel de vulnerabili in cazul Gripei si Covid-19, ca si varstnicii, narcomania se considera comorbiditate (boala asociata).”

Responsabilii de la Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale spun ca pana la momentul de fata nu a fost inregistrat niciun deces in Moldova din cauza coronavirusului.

Sursa protv.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture