Pompierii au intervenit la Ungheni, pentru a lichida un incediul izbucnit într-un garaj

În urma arderii sediul Procuraturii raionului Ungheni a rămas intact, nefiind afectat.

0
În seara zilei de 21 octombrie pompierii IGSU  au intervenit la Ungheni pentru a lichida un incediu. Acesta ar fi izbucnit  într-un garaj pe teritoriul Procuraturii raionului Ungheni pe strada Națională, 32.
Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 20:26. Pentru lichidarea arderii a fost necesară intervenția a trei echipe de salvatori.  Ajunși  la fața locului aceștia au stabilit că focul a cuprins un garaj și o anexă. Arderea garajului a fost localizată către ora 20:46. În timpul intervenției salvatorii IGSU au reușit evacuarea unui automobil din garajul care a fost afectat.
Menționăm faptul că nici o persoană nu a avut de suferit, iar datorită intervenției operative a pompierilor au fost salvate clădiri din preajma. Incendiul dat a fost lichidat complet la ora 21:34. În urma arderii sediul Procuraturii raionului Ungheni a rămas intact, nefiind afectat.
Potrivit datelor oferite de IGSU, focul a distrus o anexă cu bunuri materiale învechite și 60% din suprafața garajului. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture