Pregătiți cojoacele, vine gerul în Moldova

Se pare că moldovenii vor petrece, în acest an, Crăciunul și Revelionul fără a se bucura de zăpadă. Cel puțin asta arată datele Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS).

0

În luna decembrie, vremea se va schimba radical de la o zi la alta, iar dacă moldovenii din nordul și sudul țării au avut parte de câteva zile cu fulgi, cei din centrul țării nu au putut împărți aceeași bucurie, transmite realitatea.md

Astfel în următoarele 7 zile, temperaturile însă vor scădea drastic, un anunț în acest sens a fost făcut de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

În contextul dat pentru ziua de azi, 20 decembrie, la nordul țării sunt prognozate temperaturi minime de circa -3..0 grade Celsius și temperaturi maxime de -1..+2 grade Celsius, cu precipitații sub formă de ninsoare. În centrul și sudul țării, pentru începutul săptămânii, ninsori nu sunt prognozate.

Iar începând cu ziua de marți, vremea se va răci brusc și mai mult, iar pe întreg teritoriul țării, temperaturile vor oscila între circa 0..-10 grade Celsius. Marți și miercuri, 21 și 22 decembrie, presiunea atmosferică va fi ridicată.

Pentru ziua de duminică, 26 decembrie, temperaturile vor oscila între circa -1..+3 grade Celsius.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture