Primele imagini cu noile modele Dacia. Când vor fi lansate

Dacia anunță că va prezenta oficial a treia generație a gamelor Logan, Sandero, Sandero Stepway pe 29 septembrie și a publicat primele imagini cu noile modele.

Autoturismele vin cu un „design complet nou” și oferă un plus de modernitate, de echipamente și versatilitate, transmite stirileprotv.ro.

„De la un singur model la o gamă completă și diversificată, Dacia transformă automobilul de 15 ani. Sandero a devenit modelul emblematic și un best-seller, iar din 2017 a fost cea mai bine vândută mașină din Europa pentru clienții individuali. În 15 ani, marca Dacia s-a impus – în sectorul auto – ca vârful de lance al unei mișcări. Un brand care generează un sentiment de apartenență. Un brand a cărui propunere capătă astăzi o nouă dimensiune cu 3 modele noi care au fost modernizate, dar concentrate în continuare pe ceea ce contează pentru clienții noștri”, a transmis producătorul într-un comunicat..

Despre Sandero: Emană o personalitate puternică și dă impresia de rezistență. Cu toate acestea, linia generală este mai fluidă, datorită unui parbriz mai înclinat, a unui plafon coborât și a unei antene radio plasate la capătul acoperișului. În ciuda gărzii la sol neschimbate, noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate.

Despre Sandero Stepway: Este crossover-ul versatil din gama Dacia. Cu garda la sol ridicată și un design agresiv, evocă aventura. Imaginea și ADN-ul noului Sandero Stepway sunt consolidate printr-o diferențiere crescută față de noul Sandero. Cu o capotă specifică – cu nervuri și mai bombată – sigla Stepway cromată sub grilă și aripile curbate deasupra farurilor de ceață, noul model este mult mai ușor de recunoscut.

Despre Logan: Complet reproiectată, silueta noului Logan este mai fluidă și dinamică, ușor alungită. Are o linie de acoperiș curgătoare, antena radio plasată la capătul acoperișului și o ușoară reducere a suprafețelor de sticlă din laterale, care asigură o îmbunătățire a liniei generale a automobilului. Noul Logan vine cu un o calitate îmbunătățită a unor elemente, cum ar fi mânerele ușilor.

Noul Logan va fi comercializat în România, Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria şi Republica Moldova.

Dacia nu a oferit foarte multe detalii despre noile modele însă site-urile auto susțin că noul Logan 3 nu va mai fi construit pe noua platformă CMF-B, pe care sunt bazate și Nissan Micra și ultima variantă de Renault Clio și care este mult mai ieftină de construit. Motor1.com scrie că Logan 3 ar putea avea motorizări similare cu cele ale modelului clio: unul în trei cilindri de 1,0 litri, cu 65-75 cai putere și o variantă turbo care produce peste 100 de cai.

Dacia Logan are faruri LED, iar mânerele portierelor au fost modificate. De asemenea, portbagajul este înalt și este de așteptat să fie cel puțin la fel de mare ca actualului model Logan, care oferă un spațiu de bagaje de 510 litri, conform 4tuning.ro.

Sursa stirileprotv.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture