Profesor rus: Vladimir Putin și-a mutat familia într-un „oraș subteran” din Siberia, pregătit pentru incidente nucleare

Vladimir Putin și-ar fi ascuns în ultimele zile membrii familiei într-un „oraș subteran” din Siberia, potrivit unui profesor rus.

0

Buncărul de lux de ar fi situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, a declarat politologul Valeri Solovei, în vârstă de 61 de ani, informează tv8.md.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit pentru un eventual război nuclear. Acest buncăr este situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă oră. Ce înseamnă asta? Ce înseamnă că președintele își trimite familia în acest buncăr?”, a spus Solovei.

Fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), la care învață viitori diplomați și spioni de top, Solovei a susținut anterior că Putin suferă de probleme medicale ascunse publicului rus și că ar fi luat parte la ritualuri șamanice secrete alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Unii oficiali de la Moscova l-au descris pe Solovei ca fiind un adept al teoriilor conspirației și chiar săptămâna trecută acesta a fost interogat timp de șapte ore de autoritățile ruse din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre starea medicală și psihică a lui Putin.

Casa lui a fost, de asemenea, percheziționată. Politologul a fost eliberat, dar ancheta continuă.

Afirmația lui Solovei vine în contextul în care Rusia a invadat Ucraina, Putin fiind acuzat inclusiv că ar fi folosit arme termobarice în această țară, ceea ce ar putea constitui crimă de război.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture