Regina Elisabeta a transmis un mesaj către omenire în contextul răspândirii COVID-19

În situația în care întreaga lume trebuie să facă față unui virus extrem de periculos, Regina Elisabeta face un apel către cetățenii Marii Britanii, dar și din întreaga lume. Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Casei Regale se spune:

„Când Philip și cu mine ajungeam astăzi la Windsor, înțelegeam că multe persoane și familii din Regatul Unit și din întreaga lume intră într-o perioadă de mare îngrijorare și incertitudine. Tuturor ni se recomandă să ne schimbăm rutina și tiparele obișnuite de viață pentru binele comunităților în care trăim și, în special, să-i protejăm pe cei mai vulnerabili din interiorul lor. În astfel de momente, îmi amintesc că istoria națiunii noastre a fost făurită de oameni și comunități care s-au reunit pentru a deveni un tot întreg, concentrându-și eforturile pentru un obiectiv comun. Suntem extrem de recunoscători oamenilor de știință, medicilor și serviciilor de urgență pentru angajamentul lor, dar acum mai mult decât în ​​orice moment din trecutul nostru recent, cu toții avem de jucat un rol de importanță vitală care ne definește ca indivizi, și va trebui să facem asta în zilele, săptămânile și chiar lunile următoare.  Mulți dintre noi vor trebui să găsim noi modalități de a păstra legătura cu cei dragi, pentru a ne asigura că sunt bine. Sunt convinsă că ne vom descurca și cu această provocare. Puteți fi siguri, eu și familia mea suntem pregătiți să ne jucăm rolul”, se spune în mesajul reginei.

Sursa: independent.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture