Restricții de intrare în Ucraina: Ce recomandă Poliția de Frontieră

Ucraina a impus restricții de intrare pe teritoriul său pentru cetățenii străini. Potrivit unui comunicat remis presei de Poliția de Frontieră din R. Moldova, restricțiile au intrat în vigoare astăzi, 28 august, ora 00:00 și vor fi valabile până în data de 28 septembrie 2020, transmite Știri.md.

“Sunt impuse restricții de intrare pentru cetățenii străini în Ucraina, doar cu unele excepții, inclusiv tranzitarea teritoriului acestui stat.

Recomandăm călătorilor înainte de a porni la drum să contacteze autoritățile de resort ale Ucrainei sau reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova”, anunță sursa citată.

Într-un comunicat remis presei de Ambasada Republicii Moldova în Ucraina se menționează că această decizie a fost luată de autoritățile ucrainene în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 pe teritoriul Ucrainei.

“Cetățenilor străini și apatrizilor se permite tranzitarea teritoriului Ucrainei în decurs de 48 de ore, în ambele sensuri, cu prezentarea documentelor confirmative”, anunță sursa citată.

Sursa: știri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture