Revelionul altora începe cu 12 ore înainte de Revelionul nostru! Cine sunt primii care vor trece în noul an?

0

Când Moldova va intra pe ultima sută de metri a pregătirilor de Revelion, în alte părți ale lumii, artificiile vor anunța deja primele clipe ale anului 2022. Cele mai grăbite zone geografice se află în Oceanul Pacific. Paradoxal, SUA, un lider mondial în multe domenii, va fi ultima care va intra în noul an, transmite n4.md.

Insula Crăciunului și Samoa, din Oceanul Pacific, sunt priemele țări care intră în noul an. Acest lucru se va întâmpla în momentul în care Moldova va mai avea exact 12 ore până la numărătoarea inversă. Tocmai de aceea, aceste locuri sunt căutate de turiștii cărora le plac premierele și peisajele exotice.

Atunci când în Moldova, ceasul arată ora 14.00, o mică parte din Rusia se alătură celor deja trecuți în noul an.

Împreună cu noi, în momentul în care orologiile vor bate ora 00.00, pășesc în 2022 și Egipt, Turcia, Grecia, Israel, Finlanda sau Ucraina. Lista continuă cu o parte din Africa de Sud, Liban, Bulgaria, Estonia, Namibia, România, Zimbabwe, Fâșia Gaza și alte 16 țări.

Dar după noi, alte 100 de țări așteaptă să intre în noul an. Aproape jumătate dintre acestea, 44 mai precis, vor marca momentul festiv la ora 01.00. Printre acestea se numără Germania, Norvegia, o bună parte din Franța,  Austria, Spania, Suedia, Italia sau Belgia.

Reamintim ca ultimele care vor intra în noul an sunt Statele Unite ale Americii. În funcție de regiune, acestea vor începe să celebreze anul 2022 începând cu ora 07.00 și terminând cu ora 14.00, ora Moldovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture