Salvatorii și pompierii au efectuat lucrări de deblocare a mai multor mijloace de transport

Pe parcursul ultimilor ore, pompierii și salvatorii din țară au fost mobilizați pentru a intervene la deblocarea și tractarea mai multor mijloace de transport.

0
Ajutorul angajaților IGSU a fost solicitat în satul Ciucur-Mingir, raionul Cimișlia, unde a fost deblocată o ambulanţă, care trebuia să ajungă la un pacient, aceasta fiind tractată de pompieri, iar pacientul transportat de către salvatori pînă la ambulanță.
În contextul dat alte două ambulanțe au fost dezăpezite și tractate de către angajații Inspectoratului, în raioanele Caușeni și Călărași. Efectivul Direcției Regionale Cautare-Salvare №1 din mun. Chișinău împreună cu efectivul gărzii Detașamentului de salvatori și pompieri Buiucani, au lucrat pentru tractarea unui TIR cu greutatea de circa 25 de tone, care în urma surpării asfaltului a ramas blocat într-o gură de canalizare. Totuși pompierii au reușit deblocarea acestuia, iar ulterior autoturismul de tonaj și-a continuat drumul.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture