Scăpăm de nevoi și sărăcie, după ce ne alegem viitorul președinte?

 Cât timp concurenții electorali se înscriu în cursa prezidențială iar unii deja au început să facă promisiunile tipice pentru a determina alegătorii de ași da votul pentru ei. Oamenii de la sate în continuare trăiesc printre probleme și promisiunile politicienilor că de mâine vor trăi mai bine.

Lipsa locurilor de muncă și salariile mizere, îi trimit pe cei care își doresc o viață mai bună departe de statul Republica Moldova. Făcând un popas în raionul Sîngerei, mai exact în localitățile Copăceni și Grigorăuca, oamenii, care sunt diferiți au până la urmă aceleași griji.

Nici viața tinerilor nu este una mai bună. Mulți și-au găsit un rost în țări îndepărtate, alții supraviețuiesc cu câteva mii de lei și speră că țara lor pe care încă nu au părăsit-o se va schimba într-o zi, iar gândul plecării va dispărea.

Și după cum arată scenariul tuturor alegerilor, cetățenilor de rând nu le rămâne de cât speranța, că dupa ce își vor da votul, viețile lor se vor schimba, politicienii vor munci în binele poporului, iar problemele vor fi mai puține.

Cetățenii Republicii Moldova sunt invitați la urne pe 1 noiembrie pentru a-și alege viitorul președinte. Până astăzi, 3 candidați au fost înregistrați de Comisia Electorală Centrală în cursa electorală.

Scăpăm de nevoi și sărăcie, după ce ne alegem viitorul președinte?

Scăpăm de nevoi și sărăcie, după ce ne alegem viitorul președinte?

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 21. September 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe