Șeful ANSP: De Blajini unii riscă să se ducă penultima dată la cimitir

În ajun de Blajini, autoritățile îndeamnă oamenii să stea acasă, în caz contrar consecințele privind situația prin infecția de COVID-19 pot fi tragice. Șeful Agenției Naționale de Sănătate Publică a declarat în cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova că mulți din cei care vor merge de Paștele Blajinilor la cimitire riscă să o facă pentru penultima dată.

Cu un mesaj asemănător a venit și premierul Ion Chicu pe profilul său de Facebook. Acesta susține că în spitale mai sunt locuri libere pentru 5 zile.

,, Să inchidem oamenii în case iar – nu mai e posibil. Să oprim din nou toată economia – nu mai e posibil. Să amendăm pe toți simultan – nu e posibil. Să-l ascultăm pe acest Om – e posibil, trebuie! Locuri în spitale mai avem pe 5 zile.  Stați acasă – nu la cimitir. – a scris Chicu.

În cadrul emisiunii ,,Cutia Neagră” ministra sănătății a îndemnat moldovenii să- i pomenească pe cei dragi prin rugăciuni de acasă.

Amintim că în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, Paștele Blajinilor va fi marcat la datele de 6, 7 și 8 iunie.

Șeful ANSP: De Blajini unii riscă să se ducă penultima dată la cimitir

Șeful ANSP: De Blajini unii riscă să se ducă penultima dată la cimitir

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 5. Juni 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture