Șeful INSP a fost demis din funcție. În funcția de șef interimar al INSP a fost numit Timotin Vitalie

Săptămâna aceasta mai mulți ofițeri de patrulare ai INSP au fost prinși în flagrant și reținuți.

0

Actualul șef al INSP, a fost demis din funcție. Ana Revenco a emis ordinul de sistare privind detașarea domnului Constantin Țurcanu în funcția de șef al INSP, cu revenirea în funcția de bază a acestuia.

„Angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică sunt cei cu care oamenii interacționează în fiecare zi, de profesionalismul și integritatea acestora depinde gradul de încredere pe care îl vor avea cetățenii față de toții angajații MAI. Este o perioadă dificilă, de tranziție de la practici și obiceiuri nocive spre o poliție demnă, care să poată asigura oamenilor securitate și ordine publică, iar în funcții de conducere vor fi doar cei care sunt integri și profesioniști”, a menționat Ana Revenco în discursul său.

Astfel în funcția de șef interimar al INSP a fost numit și prezentat efectivului domnul Timotin Vitalie.

Menționăm faptul că, săptămâna aceasta mai mulți ofițeri de patrulare ai INSP au fost prinși în flagrant și reținuți. Aceștia fiind implicați în complicitatea la un grup criminal organizat de contrabandă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture