SPĂTARU CĂTRE CHICU: NOI VREM DOAR CONDIȚII DECENTE DE TRATAMENT

73

În cadrul deplasării sale la Bălți, premierul  Ion Chicu a făcut o vizită Spitalului Clinic din Bălți. În cadrul întâlnirii cu întreg colectivul medical premierul a fost informat despre necesitatea de a procura utilaje medicale moderne pentru a oferi servicii la un nivel mai înalt de calitate și siguranță.

Premierul a declarat că guvernul va continua dialogul cu autoritățile publice locale pentru soluționarea acestor probleme. De asemenea a menționat că timp de 30 de ani nici un prim-ministru nu a făcut o vizită instituției medicale.

Deputata în parlament, Arina Spătaru a fost și ea prezentă la vizita premierului. Aceasta a vorbit despre intenția de a transfera maternitatea din Bălți în incinta Spitalului Clinic.

De asemenea aceasta a menționat despre necesitatea reparației capitale a instituției, amânată de peste 30 de ani  și despre statutul municipiului Bălți.

În 2019, serviciul de urgență al Spitalului Clinic a primit peste 64 mii de adresări și a tratat peste 36600 de pacienți. Echipa Spitalului deservește locuitorii raioanelor apropiate municipiului Bălți.

SPĂTARU CĂTRE CHICU: NOI VREM DOAR CONDIȚII DECENTE DE TRATAMENT

SPĂTARU CĂTRE CHICU: NOI VREM DOAR CONDIȚII DECENTE DE TRATAMENT

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 17. Februar 2020

Cmentariile sunt închise