SUA va deschide frontierele pentru persoanele vaccinate, la începutul lunii noiembrie

Washingtonul elaborează o abordare pe etape, ceea ce ar însemna, cu excepţii limitate, că toţi cetăţenii străini care vin în Statele Unite - din toate ţările - trebuie să fie complet imunizaţi.

Pentru călătorii vaccinaţi împotriva COVID-19 şi care întreprind inclusiv călătorii considerate neesenţiale, SUA îşi va deschide la începutul lui noiembrie frontierele terestre cu Mexicul şi Canada. Anunțul a fost făcut înaltul responsabil al Casei Albe. Decizia se aplică şi pentru călătoriile internaţionale cu avionul, transmite digi24.ro.

Data exactă la care noua dispoziţie va intra în vigoare va deveni cunoscută “foarte curând” a dat asigurări Reprezentantul de la Washington.  Informațiile vor atât  pentru călătorii pe cale terestră, la fel ca şi pentru călătoriile internaţionale cu avionul, supuse aceluiaşi calendar şi pentru care obligativitatea vaccinării a fost anunţată pe 20 septembrie.

Necătând la faptul că granițele Statelor Unite rămân închise pentru un număr mare de călători străini, acum se intenţionează să le redeschidă în cele din urmă pentru persoanele complet vaccinate. Anunțul dat a fost făcut încă în luna august de un oficial al Casei Albe, precizând că în acest sens Washingtonul elaborează o abordare pe etape, ceea ce ar însemna, cu excepţii limitate, că toţi cetăţenii străini care vin în Statele Unite – din toate ţările – trebuie să fie complet imunizaţi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture