Suceava, afectată de COVID-19. Din 2.245 de cazuri la nivel național, 638 sunt inregistrate în oraș

Până marți, 31 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.245 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, 638 de cazuri au fost înregistrate în Suceava.

Totodată, în Suceava au fost confirmate și cele mai multe cazuri de infectare în rândul medicilor. Este vorba de 43 medici, 70 asistente, 20 infirmiere, 7 îngrijitoare și 41 de membri din personalul auxiliar, în total 181 de cazuri. Conform raportărilor către INSP din teritoriu, în prezent, în România au fost înregistrate, în total, un număr de 285 cadre medicale infectate cu noul coronavirus.

Municipiul Suceava şi comunele Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei au intrat în carantină totală, potrivit unei ordonanţe militare adoptate luni seară şi anunţate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Sursa: digi24.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture