Tânăr din Bălți reținut și cercetat penal pentru furturi din magazine

Un tânăr bățean în vârstă de 21 de ani  a fost reținut de polițiștii Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din magazine.

În ziua de 24 august, forțele de ordine au fost alertate de către o femeie în vârstă de 41 de ani, că în magazinul alimentar situat pe str. Sorocii 44, a pătruns un tânăr prin deteriorarea geamului, apoi a sustras mai multe produse de uz alimentar și țigări. Făptașul a căuzat un prejudiciu material în suma de 2 026 de lei.

Ulterior în ziua de 30 august, un magazin de pe str. Cahulului,  prin aceeași metodă a fost prădat. Suspectul a sustras de asemenea mai multe produse de uz alimentar și țigări, astfel cauzând un prejudiciu material în sumă de 3 960 de lei.

Cel mai recent caz similar a avut loc în ziua de 5 septembrie, în toiul nopții, la magazinul din satul Elizaveta. Tânărul a fost prins în flagrant delict. Suma bunurilor ce urmau să fie furate s-a ridicat  la 4 180 de lei.

Făptașul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția. Acesta anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Tânărul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Tânăr din Bălți reținut și cercetat penal pentru furturi din magazine

Tânăr din Bălți reținut și cercetat penal pentru furturi din magazine

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Samstag, 7. September 2019

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture