TENTAȚIA DROGURILOR ÎN OCHII FOȘTILOR CONSUMĂTORI

278

Tot mai mulți oameni devin ținta drogurilor, iar anii în care sunt dependenți de aceste substanțe le fură o bună parte din viața lor. Cât de greu le este să lupte și cum se integrează în societate apoi, ne-au povestit reprezentanții Asociației ,,Tinerii pentru Dreptul la Viață”.

Nimeni din cei care încep să consume droguri nu își propune să ajungă dependent. Aceștia își doresc să consume „controlat” și „cu grijă”. Ei speră că vor putea experimenta efectele pozitive de scurtă durată ale drogurilor și vor putea evita apariția neplăcerilor și a dependenței. Adevărul, însă este altul.

Veaceslav Cușnir a reușit să treacă peste cei 18 ani de consum de droguri, iar acum luptă pentru ca tinerii să fie informați în detalii despre această problemă. Acum bărbatul activează ca asistent social în cadrul Asociației Obștești ,,Tinerii pentru Dreptul la Viață”.

Veaceslav, susține că majoritatea tinerilor sunt tentați să consume droguri, deoarece nu sunt informați despre efectele nocive și dificultățile la care îi supun aceste substanțe.

Rapoartele europene arată că anual, între 10.000 şi 20.000 de persoane mor din cauza consumului de droguri, în special opiacee.

TENTAȚIA DROGURILOR ÎN OCHII FOȘTILOR CONSUMĂTORI

Tot mai mulți oameni devin ținta drogurilor, iar anii în care sunt dependenți de aceste substanțe le fură o bună parte din viața lor. Cât de greu le este să lupte și cum se integrează în societate apoi?

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 13. August 2019

Cmentariile sunt închise