Transilvania este în topul destinaţiilor turistice de toamnă europene

216

Transilvania este în topul destinaţiilor turistice de toamnă europene, alături de zone spectaculoase din Croaţia, Italia, Polonia sau Malta, potrivit platformei Vagrants Of The World Travel.

Pe lista Destinaţiilor de Toamnă Frumoase din Europa, cei de la Vagrants Of The World Travel enumeră Transilvania printre cele mai spectaculoase locuri care pot fi văzute în ultima parte a anului, transmite  zf.ro.

Transilvania este remarcată pentru aspectul copacilor toamna, castele şi legende locale.

Transilvania este descrisă ca un ţinut de basm, cu peisaje medievale şi privelişti naturale spectaculoase. Castelele gotice şi zonele montane din zona Braşovului şi a Sibiului sunt enumerate ca destinaţii care vor surprinde.

Paleta de culori pe care o capătă peisajul transilvan toamna ”este greu de imaginat să fie mai frumoasă undeva în lume”, scriu jurnaliştii.

Preferinţa Prinţului Charles pentru zonă şi posibilitatea de cazare într-o proprietate a figurii regale britanice, la Zalanpatak ca şi oferta de concerte în aer liberi din oraşele transilvane se adaugă perspectivei unui Halloween petrecut la castelul Bran, legat de figura lui Dracula.

”Transilvania e un amestec fascinant de frumuseţe naturală, istorie şi legende locale. România este şi una dintre cele mai ieftine destinaţii europene toamna”, arată jurnaliştii.

Transilvania este în topul destinaţiilor turistice de toamnă europene

Transilvania este în topul destinaţiilor turistice de toamnă europene

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 3. September 2019

Cmentariile sunt închise