Trei stații de alimentare din țară și-au sistat activitatea

Cauza fiind starea de alertă instituită în domeniul energetic.

Circa trei stații de alimentare a mașinilor cu gaze comprimate și-au sistat activitatea. Compania Transautogaz a anunțat că aceasta a fost unica soluție. Cauza fiind starea de alertă instituită în domeniul energetic.

„În legătură cu faptul că Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a declarat că din 13.10.2021 se instituie stare de alertă în domeniul energetic, în legătură cu criza din ramura de gaze, compania Transautogaz a fost nevoită să sisteze temporar activitatea a trei stații de alimentare a automobilelor cu gaze comprimate, care sunt situate în mun. Bălți; r-nul Drochia, sat. Țărigrad și din r-nul Orhei, sat. Seliște. Luând în considerare toate particularitățile tehnice a lucrului stațiilor de alimentare a automobilelor cu gaze naturale comprimate și necesitatea de a întreține grupuri mai vulnerabile de consumatori a gazelor naturale, această decizie a fost singura soluție. 

La ziua de astăzi, altele 9 stații de alimentare cu gaze naturale comprimate își continuă activitatea în mun. Chișinău și alte raioane ale țării, inclusiv a doua stație din mun. Bălți și din r-nul Orhei, sat. Cișmea”, se arată în comunicatul emis de Transautogaz.

Reamintim faptul că eri Comisia Națională pentru Situații Excepționale a decretat stare de alertă în sectorul de gaze naturale din Republica Moldova.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture