Un angajat al IP Soroca reţinut în timp ce lua mită de la un cetățean

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Soroca, a fost reținut de ofițerii SPIA și SIS, fiind bănuit de trafic de influență. Potrivit informațiilor, angajatul IP Soroca a pretins bani de la un cetăţean care urma a fi tras la răspundere pentru un presupus caz de furt, transmite Știri.md. 

Totodată, funcţionarul a susţinut că ar avea influență asupra procurorului din cadrul Procuraturii raionului Soroca în scopul muşamalizării cazului.

Prin urmare, pe 22 iunie, de către angajații SPIA al MAI, cu suportul angajaților Batalionului cu destinație specială (BDS) ”Scorpion” al Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), funcţionarul IP Soroca a fost reţinut în flagrant delict.

În urma efectuării percheziției corporale și în automobilul acestuia, oamenii legii au depistat și ridicat mijloace financiare obţinute ilicit în sumă de 10.000 de lei.

Funcţionarul IP Soroca a fost reținut pentru 72 ore.

Sursa: știri.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture