Un bărbat de 53 de ani și-a împușcat partenera de viață pentru a se răzbuna

Victima a fost internată în secția se reanimare a SR Nisporeni.

0

 Caz cutremurător în raionul Nisporeni un bărbat de 53 de ani, și-a împușcat partenera de viață. Victima s-a atestat a fi , o femeie de 47 de ani. Aceasta ar fi suferit o plagă în regiunea abdomenului și a fost de urgență spitalizată. Menționăm faptul că atacatorul a fost anterior condamnat la închisoare pentru omor, transmite newsmaker.md.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, incidentul dat a fost înregistrat pe data de 24 octombrie, la ora 15:10.

Atacatorul și-a împușcat concubina dintr-o armă de model EKOL FIRAT Compact, modificată artizanal și deținută ilegal. Glonțul a rănit-o pe victimă în abdomen. Aceasta a reușit să fugă la un vecin, care a alertat oamenii legii.

Atacatorul le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest din dorința de a se răzbuna. Acesta a refuzat să colaboreze cu ancheta. În cadrul cercetărilor efectuate la domiciliul individului, forțele de ordine au ridicat un tub de cartuș 9 mm, din care se presupune că s-ar fi efectuat împușcătura. De asemenea, în toaleta gospădăriei a fost depistat un sac de polietilenă, în care se afla pistolul și 16 cartușe”, a declarat ofițerului superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol

În contextual dat victima a fost internată în secția se reanimare a SR Nisporeni. La momentul actual oamenii legii au inițiat un dosar penal.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe