Un bărbat din SUA și-a împușcat iubita, după ce a crezut că este infectată cu noul virus, apoi s-a sinucis

Un bărbat din Illinois, Statele Unite și-a împușcat mortal iubita, înainte de a se sinucide, după ce a crezut că aceasta a fost infectată cu noul virus.

Cei doi, care trăiau împreună de opt ani de zile, au fost găsiți decedați în locuința țor, transmite independent.co.uk.

Potrivit presei locale, autoritățile ar fi ajuns la locuința cuplului, unde au vrut să efectueze un control. Ajunși la fața locului, acestea au descoperit că toate căile de acces în casă erau blocate din interior.

În urma intervenției pompierilor, autoritățile au putut intra în locuința celor doi, unde au fost găsiți fără suflare, în camere separate.

Familiile acestora au precizat că bărbatul era speriat de faptul că partenera lui ar fi putut contracta virusul și că a fost testată cu două zile înainte, după ce a început să prezinte simptome specifice noului virus. Ambele teste au ieșit negative.

Autoritățile au confirmat că în acest caz nu s-au înregistrat plângeri referitoare la abuzuri domestice.

Un oficial a subliniat că majoritatea apelurilor pe care autoritățile le primesc în ultima perioadă sunt despre abuzuri și posibile intervenții, în contextul pandemiei de coronavirus.

Sursa: stirileprotv.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture