Un BMW a derapat de pe traseul înzăpezit la Florești. Acesta a fost ajutat de un echipaj al poliției

0
În jurul orei 20.40 pe traseul R-14 în apropiere de orașul Florești inspectorii de patrulare au observat un automobil de marca BMW care a derapat de pe traseu. Oamenii legii au intervenit rapid și au acordat ajutor șoferului, care la moment se află în afara oricărui pericol.
În acest sens, poliția îndeamnă, limitarea deplasărilor și respectarea recomandărilor polițiștilor aflați pe drumurile publice, respectați recomandările INSP și ale autorităților locale, colaborați cu acestea și să vă informați din timp!

 

Totodată Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță, că pentru a interveni prompt în toate cazurile de urgență oferind ajutor necesar cetățenilor, adăugător la echipajele dislocate conform itinerarului, a fost suplinit numărul de automobile de intervenție.Nu ezitați să ne apelați la numărul unic 1️⃣1️⃣2️⃣, ori de câte ori aveți nevoie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture