Un copil din Bălți a căzut mortal de la etajul șase

Un copil de numai patru ani a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuit din Bălți. Tragedia s-a produs în seara de duminică. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, băiatul s-a  rezemat de plasa de țânțari și s-a prăbușit în gol.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD. Medicii nu au putut decât să constate decesul copilului.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un băiețel de patru ani a căzut de pe pervazul geamului cu tot cu plasa antiinsecte de la apartamentul amplasat la etajul șase a unui bloc locativ din regiunea Dacia din Bălți.”

Contactat de BTV, ofițerul de presă al Direcției Situații Excepționale, Andrei Adam, ne-a comunicat că micuțul a căzut de la geamul din bucătărie, iar în momentul tragediei, mama copilului se afla în altă odaie.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate. Ei spun că familia mai are un copil, frate geamăn al băiețelului decedat. Anume el și-a anunțat mama că semenul său a căzut peste geam.

Părinții sunt îndemnați să fie prudenți, să nu-și lase copiii fără supraveghere și să se asigure că aceștia nu au acces liber la geamuri, apă sau curent electric.

Un caz similar a avut loc în luna martie a acestui an. Atunci, un copil de patru ani a căzut de la etajul șase a unui bloc din capitală. Micuțul a supraviețuit ca prin minune, fiind internat la spital. Incidentul s-a produs în timp ce părinții erau la cumpărături și își lăsase copilul acasă de unul singur.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture