Un medic care activa la un spital din Capitală, găsit mort în cabinetul său. Era tatăl a 3 copii

Un medic care activa la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime a fost găsit în această dimineață fără suflare, în cabinetul său. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către reprezentanții instituției.

Medicul toxicolog Eugen Buceațchi în vârstă de 40 de ani activa în garda de noapte, iar în această dimineață a fost găsit mort.

„Aseară când a venit la serviciu se simțea bine fizic și moral. Nu se cunoaște deocamdată cauza decesului, dar, la sigur nu e de COVID-19. Bărbatul nu suferea de unele maladii. Nu ne putem explica cum s-a întâmplat totul”, au declarat reprezentanții Spitalului Clinic Municipal Sfânta Treime.

Eugen Buceațchi era căsătorit. În urma decesului său, 3 copii au rămas orfani de tată. Medicul este originar din Chișinău.

Cadavrul medicului a fost transportat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului.

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture