UN MOLDOVEAN ȘI-A ÎNSCENAT MOARTEA PENTRU A OBȚINE 2 MILIOANE DE DOLARI

Un moldovean stabilit în Statelel Unite ale Americii, și-a înscenat moartea. Familia acestuia a obținut peste 2 milioane de dolari de la o companie americană de asigurări.

Potrivit Departamentului de Justiție al SUA, în martie 2010, Igor Vorotinov a obținut o poliță de asigurare de viață și a desemnat-o pe soția sa, Irina Vorotinov în calitate de beneficiar primar.

Un an mai târziu, cei doi soți moldoveni au pus la cale un plan pentru a beneficia de bani. Barbatul și-a înscenat moartea, iar soția acestuia și fiul lor au obținut cele 2 milioane de dolari, transmite protv.md

În anul 2016, femeia, precum si fiul ei, au fost reținuți. Femeia a fost condamnată la 3 ani și o lună de detenție într-o închisoare federală, iar fiul – la 3 ani de pușcărie. Totodată, potrivit autortitatilor de acolo, fiul este obligat să întoarcă cele două milioane de dolari.

Acum cinci zile, si moldoveanul de 54 de ani a fost reținut in Republica Moldova si extradat in SUA.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture