Viceprimarul a condamnat omorul cu cruzime a țâncilor la Bălți

110

Viceprimarul de Bălți, a criticat omorul cu cruzime a cățeilor, care a avut loc în urmă cu câteva zile. Joi, 20 februarie, chiar în mijlocul Parcului Victoriei, localnicii au depistat cadavrele cățelușilor, aruncate pe o pătură. În jurul lor alerga un câine adult, care urla disperat și nu lăsa pe nimeni să se apropie. Ulterior, cadavrele puilor au fost evacuate.

Potrivit lui Grigorișin, administrația publică locală pledează pentru o abordare umană a problemei câinilor fără stăpân. El a subliniat că nu vor ucide câinii și nu vor face săpun din ei, așa cum se întâmpla pe vremurile sovietice. La Bălți nu va fi așa.

Consilierul municipal Svetlana Oserbaeva a venit cu o reacție la ceea ce se întâmplă. Ea a cerut inspectoratului de poliție din localitate să reacționeze la cele întâmplate și a presupus, că „astăzi, ne-umanii au ucis puii neputincioși de cîine, doar pentru că ei au cerut de mâncare, iar mâine ar putea ucide un copil”.

Reporterul canalului BTV a sunat secretarul de presă al Inspectoratului Bălți și a întrebat cum a reacționat poliția la cele întâmplate. Eugenia Molcianova a răspuns că va afla detaliile și va reveni. La momentul publicării știrii, redacția BTV nu a fost primit niciun apel. Prin urmare, oferim inspectoratului de poliție dreptul la replică.

Cmentariile sunt închise