(Video) „Am băut chefir”. În 24 de ore, 15 șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au întocmit 291 de procese verbale pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră. Cele mai multe dintre ele au fost comise de șoferii care au depășit limita de viteză, fiind documentați 274 de conducători.

Alții 15 au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate. Două persoane, însă, au refuzat testarea alcoolscopică.

În context, Inspectoratul General al Poliție solicită repetat cetățenilor să sesizeze organele de drept despre toate cazurile care pot pune în pericol viața și sănătatea participanților în traficul rutier, apelând la numărul de telefon 112. Poliția precizează că ofițerii nu vor tolera cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere și vor întreprinde toate măsurile pentru neadmiterea acestor abuzuri.

Sursa: zugo.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture