(Video) Bătaie crâncenă într-un troleibuz: Totul a început de la o mască și o privire

Bătaie crâncenă între doi pasageri ai unui troleibuz din capitală. Unul dintre ei l-a luat la pumni pe celălalt, iar totul ar fi început din cauza măștii de protecție.

S-a întâmplat în data de 29 iulie, pe strada Studenților din sectorul Râșcani al capitalei. Imaginile au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. Acesta ne-a povestit că bărbatul în tricou roșu purta greșit masca de protecție, iar unul dintre pasageri s-ar fi uitat lung la acesta. Modul în care l-a privit l-a scos din fire pe bărbat, iar acesta a sărit cu pumnii la tânărul care stătea pe scaun.

Din cauza conflictului, șoferul vehiculului de rută a fost nevoit să oprească, iar pasagerii care s-au pomenit martorii incidentului au încercat să-i descarcereze pe indivizii încăierați în bătaie. După ce spiritele s-au calmat, tânărul care a fost bătut a ieșit din vehiculul de rută și a plecat, celălalt însă nu voia nici să iasă din troleibuz nici să explice ce l-a scos din fire. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat, pasagerii au revenit în vehicul și și-au continuat drumul.

Conform legii, cel care a sărit la bătaie trebuie să fie sancționat în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit tânărul atacat.

Sursa: echipa.md

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture