VIDEO // Contrabandă pufoasă! Un bărbat a vrut să intre în R.Moldova cu 17 pisici de rasă, pe care intenționa să le vândă

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora a fost alertată de prezența unui bărbat în imediata apropiere de traseul trazit Odesa-Reni. La scurt timp, acesta a fost reținut în timp ce se deplasa spre interiorul țării având asupra sa trei cutii în care se aflau 17 pisici de rasă.

Ieri, 17 februarie curent, polițiștii de frontieră au identificat pe direcția Palanca – Udobnoe prezența unui străin, prin intermediul sistemului fix de supraveghere. Fiindu-i monitorizate acțiunile s-a observat că la un moment dat s-a apropiat un mijloc de transport din care a preluat trei cutii. Imediat, informația a fost transmisă patrulei mobile a SPF Tudora care se afla în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate, scrie deschide.md.

Conform cercetărilor preliminare s-a constatat că persoana are 30 de ani și este domiciliată în regiunea transnistreană. Audiată, aceasta a comunicat că s-a întâlnit cu fratele lui, de la care a luat 17 pui de pisici de rasă, pentru ca ulterior să le comercializeze.

În repercusiune a fost întocmit proces verbal de constatare și audiere, iar pentru cercetarea tuturor circumstanțelor, materialul și pisicile au fost remise după competență angajaților Biroului Vamal Centru.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture