Video// Cupoane de cumpărături pentru cei imunizați

Campanie de imunizare la Bălți.

0

Acum te poți vaccina și la cumpărături. Secția sănătate din cadrul primăriei Bălți în colaborare cu mai multe centre comerciale și supermarketuri din oraș amenajează puncte noi de vaccinare. Acestea vor funcționa în supermarketurile orașului în zilele de weekend. Iar reprezentanții magazinelor au pregătit mai multe surprize pentru cei care se vor imuniza. Sâmbăta trecută, într-un centru comercial din Bălți, au fost vaccinate 45 de persoane.

Viorica Lianco a precizat, că în zilele de 13 și 14 noiembrie, punctul de vaccinare va fi amplasat într-un market din cartierul 10 al orașului. Primele 100 de persoane, care se vor imuniza vor primi din partea magazinului un voucher în valoare de 100 de lei.

Doritorii de a se vaccina împotriva Covid-19, o pot face în această sîmbătă și duminică în incinta magazinului METRO. Punctul de vaccinare va fi deschis între orele 10:00 și 16:00. Primele  100 de persoane vor beneficia și de un mic cadou din partea magazinului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture